Home | 

Webteksten

Gevonden! Een webtekst-bureau die meerdere doelen kan behalen met dezelfde tekst.

Webteksten kunnen tal van doelen hebben. Denk bijvoorbeeld aan het beter vindbaar maken van je website. Of, denk aan het overtuigen van bezoekers tot het kopen van je product of dienst. Zoals je ziet kunnen webteksten tal van redenen hebben. De kunst is om met dezelfde webtekst meerdere doelen te behalen – een specialiteit van Vindbare Website…

Omdat we weten dat je tekst meerdere doelen dient…

Webteksten zijn teksten voor je website, social media post of online advertenties. Ze kunnen meerdere doelen hebben. Denk hierbij aan webteksten om je website beter vindbaar te maken, webteksten om je product of dienst te verkopen, webteksten om je klant/cliënt/patiënt te informeren.

De kunst van het maken van goede webteksten, is meerdere doelen raken. Een tekst die je site goed vindbaar maakt maar bezoekers niet aanspoort om te kopen (converteren) is een slechte webtekst. Andersom heb je er evenmin iets aan. Bij Vindbare Website specialiseren we ons daarom op webteksten maken die meerdere doelen hebben.

Iedereen die een website, social media kanaal en of advertenties heeft die naar deze zaken verwijzen, doet er goed aan een goede strategie te kiezen voor zijn webteksten. Iedereen kan tekst maken, niet iedereen is een tekstschrijver. Daarom staan wij je bij!

We kijken eerst naar de vraag, de doelgroep voor wie de tekst geschreven of geredigeerd moet worden en naar de doelstellingen welke de tekst heeft. Dan maken we een plan op en geven we een advies welk best-case scenario voor jouw doelen geldt. Aan de hand daarvan geven we een planning voor de teksten samen met de investering die hier tegenover staat.

Ons doel: Je webteksten betalen zichzelf terug! Denk aan meer verkopen, minder telefoontjes omdat informatie meteen duidelijk op je website staat en een betere vindbaarheid van je website.

We kennen bij onze teksten twee tarieven:

De Professional
De Professional is iemand met minstens 3 jaar ervaring in het schrijven van webteksten. Het is een vakman of -vrouw die weet hoe hij de doelgroep beweegt, websites vindbaar maakt met zijn content en zijn doelen weet te behalen. Het uurtarief van de professional bedraagt € 55,- per uur.

De Expert
De expert is iemand met minstens 5 jaar ervaring in het schrijven van webteksten. Zijn of haar webteksten zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hij/zij heeft ervaring in meerdere branches en je webteksten zijn onweerstaanbaar voor de passerende bezoeker. Het uurtarief van de professional bedraagt € 75,- per uur.

Bedenk het

Your idea

From brain imagination to daydream. Everything started out as an inspiration. This includes the design for your next website, marketing campaign and social media strategy.

Vertel het

Your story

You tell us, we listen. You inspire, we excel. It's all about reaching the target group - to tell the story and to incite it to action.

Maak het geweldig

Your result

What once started as an idea grew up and now has wings. Together we ensure a snowball effect. An ever-growing oil slick.

Begint jouw nieuwe website met onze samenwerking?

Ontdek de mogelijkheden