Website Abonnement

Wil jij een professionele, op maat gemaakte website zonder hoge kosten?

Een website abonnement van Vindbare Website is het beste alternatief voor aanbieders waar je voor een laag bedrag per maand zelf je website moet maken. Geen uren zelf knutselen, wel een technisch goede website die professioneel oogt.

Omdat een duurzame samenwerking begint met investeren in elkaar…

Een website abonnement is precies wat het zegt. Een abonnement waar de kosten voor webdesign, hosting, basic onderhoud en een SSL certificaat al inzitten.

Met een website abonnement hoef je niet uren zelf je website in elkaar te zetten. Vindbare Website maakt de website voor je, zorgt dat deze up-to date is, maakt maandelijks een back-up en beveiligt je website met een SSL-certificaat.

Wij investeren in het opzetten van een professionele website voor jouw bedrijf. Jij betaalt per maand een vast laag bedrag. Zo heb ook jij geen zorgen meer wanneer het om je website gaat.

Een website abonnement is voor recht-toe recht-aan websites die weinig tot geen extra functionaliteiten hebben en/of voor personen en bedrijven met een budget minder dan € 750,- voor een nieuwe website.

Daarnaast is het het beste alternatief voor de zelfbouw-programma’s welke op het internet te vinden zijn. Deze programma’s zijn qua kosten vergelijkbaar als onze website abonnementen. Echter is het voor deze programma’s nodig veel onnodige code op de sites te plaatsen waardoor deze moeilijk goed vindbaar en/of snel te maken. Ook is het uren knutselen aan een zelfontworpen website niet meer nodig.

Je krijgt een professionele, eigentijdse website binnen je wensen voor een vast laag bedrag per maand.

 1. Samen bespreken we de wensen voor je nieuwe website. Welke doelgroep wil je aanspreken en welke uitstraling past hierbij.
 2. Op basis van je wensen ontvang je een offerte voor het website abonnement. Hierin staat een overzicht van de kosten van het abonnement, een gedetailleerde projectomschrijving en de afspraken welke we samen maken.
 3. Na het akkoord op onze offerte, gaan we voor je aan de slag. We maken registreren of verhuizen je domeinnaam, zetten je e-mailaccounts op en beginnen met designen van jouw nieuwe website op onze testserver.
 4. Ben je akkoord met het design? Dan zetten we de website over op de definitieve locatie. Je website abonnement gaat in vanaf het moment dat je website live is.

Heb je al een website/domeinnaam en e-mailaccounts ergens anders? Geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat je website tijdens het proces niet offline gaat en dat je je e-mail kan blijven gebruiken.

Een website abonnement is er al vanaf € 9,- per maand voor one-page websites tot slechts € 29,- per maand voor  websites met een onbeperkt aantal pagina’s. In dit abonnement is al inbegrepen:

 • Design van je website
 • 5 gratis stockfoto’s (123rf.com) voor gebruik op je website
 • Éérste, GDPR/AVG proof, contactformulier
 • Gratis beveiliging met een SSL Certificaat
 • Tenminste 3 e-mailadressen
 • Maandelijkse back-up
 • Maandelijks loggen wij in op je website en zorgen we dat deze ge-update wordt om je website up-to-date en veilig te houden
 • Hoge kwaliteit hosting op snelle Nederlandse servers

Meer weten over de pakketten en prijzen? Bekijk ze hier>>

Bedenk het

Your idea

From brain imagination to daydream. Everything started out as an inspiration. This includes the design for your next website, marketing campaign and social media strategy.

Vertel het

Your story

You tell us, we listen. You inspire, we excel. It's all about reaching the target group - to tell the story and to incite it to action.

Maak het geweldig

Your result

What once started as an idea grew up and now has wings. Together we ensure a snowball effect. An ever-growing oil slick.

Website abonnement pakketten

*5 verschillende paginadesigns inbegrepen. Content plaatsen voor 10 pagina’s inbegrepen. Meer nodig? Vraag het ons!

Begint jouw nieuwe website met onze samenwerking?

Ontdek de mogelijkheden

Out of the box add-ons

Voeg optionele extra services en add-ons toe aan je website abonnement.

Back-up premium

Elke dag een back-up van je site. Voor website’s die vaak veranderingen hebben.

et-s

SPAM Cleaning

Twee keer per maand halen wij SPAM-reacties op je blogs weg.

fa-

Meertalig

Voor (internationale) websites die anderstalige bezoekers treffen.

et-

SEO

Wij maken jouw website optimaal vindbaar in Google

et-

Social Media

Jouw Social Media kanalen zijn optimaal afgestemd op en met je website.

EV SSL

Een SSL met uitgebreide validatie en je bedrijfsnaam in de adresbalk.