Wat kost een website laten maken?

Wil jij een professionele, maatwerk website laten maken?

Wat kost een website? Dat is een vraag die we dagelijks horen. Wij zijn echter zeer transparant in onze prijzen en daarom vind je op deze pagina een calculator wat een website laten maken kost – in ieder geval, bij Vindbare Website.

GET STARTED

0$

Bedankt! we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat kost een website?

Vertel ons wat voor soort website je zoekt

Onepager
Selecteer
Website met meerdere pagina's
Selecteer

0$

Selecteer tenminste één optie

Volgende stap

One pager - Aantal secties

Hoeveel secties wil jij hebben op jouw one-page website?

Een sectie is een deel van je onepager waaruit je vanuit een menu automatisch naar toe kan scrollen. Je kan dus zeggen dat elke sectie een onderdeel is van je website.

Kijk je naar deze pagina, is de header met de inleiding een sectie, deze prijscalculator een sectie en zo verder...0$

Selecteer tenminste één optie

Volgende stap

Hoe groot wordt je website?

Vul hier het totaal aantal pagina's van je website in.


Page designs

Het aantal pagina's en het aantal page designs verschillen meestal. Het aantal pagina's is het daadwerkelijke aantal pagina's van je website. Het aantal page designs is het aantal pagina's met een unieke opmaak.

Voorbeelden van veelgebruikte pagedesigns zijn een homepage, contactpagina, over ons pagina en een landingspagina voor je product en/of dienst. Je website kan bijvoorbeeld 10 verschillende diensten hebben die allemaal hetzelfde design gebruiken.

Vul hier het totaal aantal pagina's van je website in.0$

Selecteer tenminste één optie

Volgende stap

Extra Opties & Functionaliteiten


Wil je jouw website in meer talen uitvoeren?Voorbeeld: Rijles pakketten voor een rijschool; Abonnementen voor een sportschool etc.


Laat de beoordelingen die je site krijgt zien op je website


Vergroot de meetbaarheid en resultaten van je Facebook advertenties


Ontvang donaties via je website


0$

Selecteer tenminste één optie

Volgende stap

GDPR/AVG en jouw website

Je website moet van de wet gegevens van de bezoekers beveiligen. Logisch natuurlijk. Daarom zijn alle websites die gehost worden bij Vindbare Website standaard voorzien van een SSL certificaat en is ook het e-mailverkeer van je mailadressen beveiligd.

Naast het beveiligen van je website en de verbindingen die je website maakt, heb je ook toestemming nodig om gegevens te verzamelen. Dit kunnen direct klantgegevens zijn doordat je bezoekers een formulier op je website invullen, maar dit kunnen ook 'anonieme' gegevens zijn. Denk bijvoorbeeld aan analytische gegevens voor Google Analytics of je Facebook pixel om je bezoekers op Facebook optimaal te betrekken. Jouw bezoeker moet in zo'n geval op de hoogte gebracht worden van het verzamelen van deze gegevens waarbij je ze de mogelijkheid biedt deze functies uit te zetten. Dat kan heel eenvoudig via een GDPR/AVG pop-up.0$

Selecteer tenminste één optie

Volgende stap

De laatste vragen

Bij elke nieuwe site: 2 uur GRATIS SEO!

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat je een mooie nieuwe site hebt. Ook willen we dat die site goed vindbaar is en is ingericht om goed vindbaar te worden. Daarom krijg je van ons bij een nieuwe site 2 uur zoekmachine optimalisatie. Helemaal gratis én vrijblijvend. Zo krijgt jouw site een vliegende start en kunnen wij de effecten van SEO voor jouw nieuwe site laten zien.

Waar mogen we je nog meer info over geven?

Bij een website laten maken komen een hoop zaken kijken. Je weet zometeen wat het maken van je site (ongeveer) kost. Daarnaast kunnen we je met meer zaken helpen. We horen graag van jou over welke zaken je meer informatie wenst te ontvangen.


0$

Selecteer tenminste één optie

Volgende stap

Totaal

De verwachte prijs voor jouw website is:

Summary

Omschrijving Informatie Aantal Prijs
Korting:
Totaal:

Geweldig! Stuur mij een offerte.

Bedenk het

Your idea

From brain imagination to daydream. Everything started out as an inspiration. This includes the design for your next website, marketing campaign and social media strategy.

Vertel het

Your story

You tell us, we listen. You inspire, we excel. It's all about reaching the target group - to tell the story and to incite it to action.

Maak het geweldig

Your result

What once started as an idea grew up and now has wings. Together we ensure a snowball effect. An ever-growing oil slick.